Maatregelen met betrekking tot Coronavirus COVID-19
Vanwege het Coronavirus kan het voorkomen dat bestellingen later geleverd worden dan normaal, al lijkt Postnl voorlopig nog gewoon alles aan te kunnen.
Vanwege de drukte en dat we zo veel mogelijk thuis werken zijn we telefonisch slecht bereikbaar, probeer zo veel mogelijk te mailen a.u.b. Ook kan het voorkomen dat reacties vertragingen oplopen. Excuus voor het ongemak.

Heeft u een vraag? In onze F.A.Q. staan alle meest gestelde vragen. Komt u er nog niet uit neem dan gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen of suggesties. Bij voorkeur via onderstaande contactformulier.

Indien u een vraag heeft over een bestelling noteer dan uw ordernummer of factuurnummer.

[two_fourth class=”” last=”no” ]

Contact formulier

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
  [recaptcha]

  [/two_fourth] [two_fourth class=”” last=”yes” ]

  Retourneren?

  Voor retourneren zie de retourneren pagina

  Contact

  U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Op officiële feestdagen en in het weekend zijn wij gesloten. Aangezien wij een klein bedrijf zijn kan het voorkomen dat er niemand beschikbaar is om de telefoon op te nemen, om deze reden geven wij dan ook de voorkeur aan contact d.m.v onderstaande contactformulier.

  [contact_info address=”Emdenweg 3, 9723 TA Groningen” phone=”050 8200 803″ mobile=”” fax=”” email=”info@MiniToetsenbord.nl” address_icon=”icon-home” phone_icon=”icon-phone” mobile_icon=”icon-time” fax_icon=”” email_icon=”icon-envelope” ] [/two_fourth]